Oxu.az saytından verilən məlumata görə, ain.az xəbər verir.
Son günlər qarpızdan zəhərlənmə halları artıb.
Oxu.Az ATV-yə istinadən məlumat verir ki, ötən ay dörd nəfər zəhərlənmə diaqnozu ilə xəstəxanaya yerləşdirilib.
Mütəxəssislər bildirirlər ki, qarpızdan zəhərlənmə qida zəhərlənmələri arasında ən təhlükəlisi hesab olunur. Səbəb isə məhsulun yetişdirilməsində istifadə olunan gübrə və kimyəvi maddələrdir.
if (!$ISMOBILE) : ?>
include(__DIR__.'/320x100.php');?>
Elə bu səbəbdən də insanlar, xüsusilə mövsümü olmayanda qarpız almağa ehtiyat edirlər.
Ətraflı süjetdə:
Azərbaycanda qarpızdan zəhərlənmə halları artıb
Ən son yeniliklər və məlumatlar üçün ain.az saytını izləyin, biz hadisənin gedişatını izləyirik və ən aktual məlumatları təqdim edirik.