
Tonnalı və gül kələmi ilə makaron – yüngül və balanslı naharTərkibi:- Durum buğdasından makaron – 80 q (quru halda) - Öz suyunda konservləşdirilmiş ton balığı – 100 q (suyu süzülmüş) - Gül kələmi – 200 q - Təbii yoqurt (2%) – 50 q - Sarımsaq – 5 q (1 diş) - Limon suyu – 10 q - Duz, istiot, quru şüyüd – zövqə görə - Zeytun yağı – 5 q Hazırlanması: Makaronu duzlu suda 8–9 dəqiqə “al dente” bişirin. Süzün, 50 ml suyunu saxlayın. Gül kələmini çiçək formasında ayırın və 5 dəqiqə qaynadın. 3 q yağda sarımsaqla birlikdə 3 dəqiqə qovurun. Ton balığını çəngəllə əzin, yoqurt və ədviyyatlarla qarışdırın. Makaron, gül kələmi və yoqurtlu sousu birləşdirin. Yanında istədiyiniz təzə tərəvəzlərlə servis edə bilərsiniz.100 q üçün qida dəyəri:- Kalori: 85.1 - Zülal: 7.2 q - Yağ: 1.7 q - Karbohidrat: 10.5 qReseptlərinizi [email protected] ünvanına göndərin, dadlı sirləriniz saytda yayımlansın!Ulusum.az
Diqqət Çəkənlər
Qazaxın cücəli yayma xəngəli – Çaylı kəndi - VİDEO
Giləmeyvəli qarğıdalı sıyığı
Hormonal pozğunluqlar niyə çəki atmağa mane olur?