
Tərkibi:- Tuna balığı (öz suyunda, konservləşdirilmiş) — 120 q (suyu süzülmüş)- Qırmızı lobya (konservləşdirilmiş) — 150 q (suyu süzülmüş)- Qarğıdalı (konservləşdirilmiş) — 80 q (suyu süzülmüş)- Bolqar bibəri — 100 q- Qırmızı soğan — 50 q- Zeytun yağı — 10 q (1 çay qaşığı)- Limon suyu — 15 q (1 xörək qaşığı)- Duz — 2 q- Qara istiot — 1 q- Təzə cəfəri — 10 qHazırlanması:Bolqar bibəri və qırmızı soğanı xırda kub formasında doğrayın. Bir qabda lobya, qarğıdalı və çəngəllə əzilmiş tuna balığını birləşdirin, doğranmış tərəvəzləri əlavə edin. Üzərinə zeytun yağı və limon suyu əlavə edib, duz və istiotla dadlandırın, yaxşıca qarışdırın. Sonda xırda doğranmış cəfəri ilə bəzəyin.Qida dəyəri (100 q üzrə):Kalori: 92.3 Zülal: 8.1 q Yağ: 2.4 q Karbohidrat: 9.6 qReseptlərinizi [email protected] ünvanına göndərin – dadlı sirləriniz Ulusum.az saytında yayımlansın!Ulusum.az
Diqqət Çəkənlər
Qazaxın cücəli yayma xəngəli – Çaylı kəndi - VİDEO
Giləmeyvəli qarğıdalı sıyığı
Deputat Əminə Ağazadə APA-nın iclasında Azərbaycanı təmsil edəcək