
▪️Tam buğda çörəyi — 100 q (2-3 dilim) ▪️Bal — 20 q ▪️82.5% kərə yağı — 5 q ▪️Əzilmiş darçın — 3 q (zövqə görə) Çörək dilimlərini tost aparatında və ya quru tavada yüngül qızılı qabıq yaranana qədər qızardın. Bal və kərə yağını bir qabda qarışdırıb homojen kütlə alın. İstəyə görə qarışığa darçın da əlavə edin. İsti tostların üzərinə bu bal-kərə qarışığını sürtün və dərhal süfrəyə verin.Reseptlərinizi [email protected] ünvanına göndərin, dadlı sirləriniz saytda yayımlansın!Ulusum.az
Diqqət Çəkənlər
“Tank” ləqəbli Məhəmməd Abbaszadə: Rinqdə iradə və zəfər hekayəsi - VİDEO
Kətan sıyığı meyvələrlə
Giləmeyvəli qarğıdalı sıyığı