Qida rasionunuza bir məhsul daxil etsəniz, infarkt keçirmə riskini 46 faiz azalda bilərsiniz.
XəzərNews.az xəbər verir ki,bu barədə kardioloq Aurelio Rojas Vanitatis-ə müsahibəsində deyib.
İnfarktın qarşısını almaq üçün Rojas insanları həftədə üç dəfə qoz yeməyə çağırıb.
Qeyd edək ki, qozun tərkibində omeqa-3 yağ turşuları, lif və antioksidanlar kimi çoxlu sayda faydalı maddələr var.
Xəbər 74 dəfə oxunub.
XəzərNews.az xəbər verir ki,bu barədə kardioloq Aurelio Rojas Vanitatis-ə müsahibəsində deyib.
İnfarktın qarşısını almaq üçün Rojas insanları həftədə üç dəfə qoz yeməyə çağırıb.
Qeyd edək ki, qozun tərkibində omeqa-3 yağ turşuları, lif və antioksidanlar kimi çoxlu sayda faydalı maddələr var.
Xəbər 74 dəfə oxunub.