Bakı. Trend:
Azərbaycanda zəhərlənmələrin əsas səbəblərindən biri kustarüsulla istehsal olunan məhsullara nəzarət edilməməsidir.
Trend xəbərverir ki, bunu Milli Məclisin Aqrar siyasət komitəsinin sədri TahirRzayev komitənin bugünkü iclsasında çıxışı zamanı deyib.
Komitə sədri bildirib ki, fərdi şəkildə kustar üsulda istehsalolunan məhsullar zəhərlənmələrə səbəb olur:
“Bu məhsulların əksəriyyəti restoran və kafelərə gizli şəkildətədarük olunur. Zəhərlənmələrin əsas səbəbi odur ki, beləməhsullara nəzarət olunmur. Sahibkarlar məsuliyyətini dərketməlidirlər ki, bu məhsullar mütləq nəzarətdən keçirilsin və dahasonra restoranlara verilsin”.