
Qırmızı şərab, sitrus şirələri və şokolad migren tutmasına səbəb ola bilər. Bu barədə nevroloq Olqa Vorobyova “Moskva 24”ə bildirib. Onun sözlərinə görə, həmçinin sosiskalarda və kolbasalarda olan boyalar da tez-tez baş ağrısı yaradır.“Buna səbəb şokolad, təzə sıxılmış sitrus şirələri, pendir, qoz-fındıq, həmçinin zəif alkoqollu içkilər, xüsusən də qırmızı şərab olur. Bundan əlavə, sosiskalara və kolbasalara əlavə olunan boyaların təsirindən yaranan belə adlandırılan ‘hot-doq migreni’ də mövcuddur”, – deyə Vorobyova izah edib.Ulusum.az
Diqqət Çəkənlər
Çarli Kirk hadisəsindən sonra Tramp üçün təhlükəsizlik artırıldı
Like, smayl, “ok”: bunlar həqiqətən cavabdırmı?
Şokoladların içindən gözlənilməz tapıntı: qızıl çıxdı - VİDEO