AZ

Evdə Sadə və Ləzzətli Türk Paxlavası – Asan Resept - VİDEO

Evdə

Ev şəraitində sürətli və dadlı Türk paxlavası hazırlayınSadə addımlarla 500 qr paxlavalıq yufka, qoz və kərə yağı ilə mükəmməl nəticə əldə edinƏrzaqlar:- 2,5 stəkan şəkər tozu - 2 stəkan su - 3-4 damcı limon suyu - 200 qr əridilmiş kərə yağı - 1/2 armudu stəkan duru yağ - 500 qr paxlavalıq yufka - 200 qr qoz ləpəsi Hazırlanması: 1. Şəkər tozu və suyu qarışdırıb orta odda qaynadın, limon suyunu əlavə edin. Şəkər tam həll olana qədər qarışdırın. 2. Paxlavalıq yufkaları hazırlayın, aralarına qarışıq kərə yağı və duru yağı çəkin. 3. Qoz ləpəsini yufkaların arasına səpin. 4. Yufkaları qatlayıb düzgün forma verin və sobada qızarana qədər bişirin. 5. Hazır paxlavanın üzərinə əvvəlcədən hazırlanmış şərbəti tökün və 1-2 saat dinləndirin. Əgər reseptlərinizi və videolarınızı "Ulusum.az" mətbəx rubrikasında paylaşmaq və geniş auditoriya ilə tanıtmaq istəyirsinizsə, [email protected] ünvanına adınızı və çəkdiyiniz videonu göndərin. Reseptlərinizi Ulusum.az-da Paylaşın!

Diqqət Çəkənlər

Harun Çiçi: Saç Üzərində Yaradıcılıq və Emosional Portretlərin Ustası

Səmərqənd – Registan Meydanı VİDEO

“Dünyanı Sənət Xilas Edəcək – Rənglərin Qardaşlığı”: Türk Dünyasında Qlobal Sənət Körpüsü

Seçilən
48
ulusum.az

1Mənbələr