
Fərqi: Cəmi 2 saata xırt-xırt turşular hazır olur.Tərkibi:- 2 ədəd xiyar - 2 diş sarımsaq - 1/2 ç.q. duz - 1/2 ç.q. şəkər - 1 x.q. 9% sirkə - şüyüd Hazırlanması: Xiyarları halqa-halqa, sarımsağı nazik dilimlərlə doğrayın. Bankaya düzün, üzərinə duz, şəkər, sirkə və şüyüd əlavə edin. Soyuq su ilə doldurub qarışdırın. Soyuducuya yerləşdirin. 2 saat sonra istifadəyə hazırdır.Ulusum.az
Diqqət Çəkənlər
Narın qadınlar üçün faydaları
“Ədəb keçmişdə qaldı, arsızlıq dövrün dəbinə çevrildi
Narın uşaqlar üçün faydaları